Philips Airfryer HD9220

Philips Viva Airfryer HD9220 friteuse

Phillips Airfryer test en review! Met de Phillips Airfryer kun je alle snacks bereiden die je normaal in de frituurpan doet. In tegenstelling tot een friteuse heb je met de airfryer geen frituurolie nodig om smakelijke gerechten te bereiden. De airfryer braadt de etenswaren met circulerende hete lucht, een proces dat Rapid Air-technologie wordt genoemd. Het gaat om een unieke combinatie van snel circulerende hete lucht en een grillelement. Dankzij deze technologie bevatten de frites tot 80% minder vet dan frites uit een friteuse. Wanneer u verse frites bakt, kan het vetpercentage zelfs slechts 1,5% zijn. Omdat je geen frituurolie nodig hebt en alleen lucht wordt gebruikt, produceert het bereiden van gerechten in de airfryer minder onaangename geuren dan frituren met een traditionele friteuse.

Eenvoudig reinigen

Het apparaat kun je eenvoudig reinigen. De verwijderbare lade en mand hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je ze eenvoudig kunt schoonmaken. De Phillips Airfryer heeft 0,8 kg bakcapaciteit. Door deze grote bakcapaciteit kun je veel van je favoriete recepten maken. Het apparaat heeft een opbergvak voor het snoer en daardoor blijft het aanrecht altijd netjes opgeruimd.

Digitale tijd- en temperatuurregeling

Het apparaat heeft een geïntegreerde timer waarmee je baktijden tot 30 minuten vooraf kunt instellen. De automatische uitschakeling bevat een geluidsaanduiding; je hoort een belletje. Het geheel instelbare temperatuurbeheer maakt het mogelijk om vooraf de beste baktemperatuur voor het voedsel in te stellen tot een temperatuur van 200 graden. Het resultaat zijn overheerlijke knapperige goudbruine patat, hapjes, kip, vlees, groenten en meer, allemaal met de juiste tijd en temperatuur bereid voor het beste resultaat.

Receptenboekje

Wanneer je de airfryer van Philips aanschaft, krijg je er een inspirerend boekje met 30 heerlijke doch eenvoudige recepten. Het is door een deskundige geschreven en bevat allerlei handige tips en adviezen. Je kunt nu zelf aan de slag met zelfgemaakte kipnuggets, viskoekjes, tapas, quiche en andere heerlijke gerechten. Met de airfryer is lekker eten ook nog eens gezond! Wat wil een mens nog meer?Philips Airfryer in beeld