Aandoeningen A-Z

Aandoeningen en ziekten A-Z

In deze special vind je een uitgebreid overzicht van alle ziekten en aandoeningen die besproken worden op deze website. Het is geen statische lijst, maar het wordt wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen. De indeling is op alfabetische volgorde, via een A tot Z lijst van medische ziekten en aandoeningen. Elders op de website zijn de ziekten en aandoeningen ingedeeld via categorieën. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we deze alfabetische lijst opgenomen. 

In de artikelen worden de verschilende aandoeningen en ziekten behandeld. Van elk aandoening worden de oorzaken, symptomen en klachten, diagnose, behandelmethoden en zo nodig de prognose besproken. Dit online medisch naslagwerk is van informatieve aard en is geen vervanging voor professioneel medisch advies van bijvoorbeeld je huisarts. Raadpleeg bij medische problemen, klachten en/of vragen altijd een arts.

Google+

TIP: Met CTRL F kun  je ook zoeken: houd hierbij de CTRL-toets en de F-toest tegelijk ingedrukt. Rechts bovenin het beeld verschijnt een zoekfunctie, waar je het door jou gezochte woord kunt invullen om te kijken of deze op de onderhavige pagina voorkomt.